Glad morsdag!

Go’kväll! Hoppas ni alla har haft en fin morsdag och firat med era kära mammor! Här hemma har vi med mamma bara njutit av varandras sällskap. Vaknade tio tiden, lagade morgonmål åt mamma. Det fick bli bananplättar med honung, banan och jordgubbar som topping! Efter morgonmålet slöade vi en stund och låg på soffan, haha.

På dagen gick vi ut och gå. Gick i över en timme och talade en massa. Gick lite runt i Alberga och Kilo. Njöt av det sjukt fina vädret och varandras sällskap! Fick även veta väldigt glada nyheter! Mera om de i senare skeden.

Efter vår powerwalk var vi båda hungriga, så böt om lite och gick sedan till en kinesisk restaurang här helt bredvid oss. Åt buffet och gud vad gott det var! Haha, åt mig sååå sjukt mätt! Efter maten bjöd jag på glass och så kollade vi film. Under filmen råkade bägge två somna och så sov vi en stund helt ihop kurade på soffan, haha!! Nu på kvällen var vi tillsammans på gymmet. Faktiskt härligt att umgås med bara mamma ibland, hehe!

IMG_8188

Två från idag! Den första är då en bild på mammas morgonmål. Den andra knäppte jag efter att ha vaknat från våran powernap, vet inte varför men här har ni en selfie! haha

Jaa just det, imorgon kan jag berätta en rolig historia om hur mitt viktigaste SD-kort gick sönder idag! Mysigt… Hehe. Vi hörs! pusshej och godnatt

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s