En helt okej måndag

Gokväll på er! Märker ni hur jag alltid bloggar sent på kvällarna? Borde kanske bättra mig på att blogga oftare på dagarna… Har tänkt börja tidsinställa inlägg, så att när ja en gång hinner blogga, kan jag göra det för ett antal dagar på samma gång! Smart Ria is smart.

Idag är det måndag igen. Kändes inte lika hemskt, som måndagar brukar kännas. Började först 10:15, men måste vakna lite tidigare för att hinna avboka en läkartid. I skolan hade vi bara språk och lite photoshop. Inget för speciellt alltså.

Ikväll har jag igen tränat! Points for that. Träningen var fokuserad på armarna, som tur tvättade jag håret igår, så behövde inte göra det efter träningen.. Hahah! I slutet av träningen brukar jag oftast dra en eller två rörelse serier, som fokuseras på magmusklerna. Strävar efter en fin och stark mage! Dessutom älskar jag att träna mage, en av mina favorit övningar.

Processed with VSCOcam with t1 presetHär får ni en spegelselfie av dagens outfit. Tog bilden genast efter att jag kom hem, så håret ser ut sådär… 

Skall nu ladda upp några outftibilder och tidsinställa ett inlägg! Vi hörs! Pusshej

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s