Bangkok

sephora

Vi kom till Bangkok ganska sent på kvällen, eller jaa, det var en hel del trubbel med att få vårat hotellrum… Så vi slapp ut och explora staden först ca sju på kvällen. Vi trodde att vi skulle ha liksom en hel dag på oss… Men det var helt okej! Vi hann ändå se en hel del. Vi rusade till shopping centren och fyndade till exempel denna härliga butik.

bangkookEn bild från gatan vi främst gick på. Vid den låg en hel del olika shopping center, restauranger osv.

pokemonmrbeanMed all min respekt för landet och staden, så är folket nog lite komiskt, haha! Det var någon Pokemon grejj på gång där. Man såg liksom dansande Pikachun över allt!!

hardrockVi var ju i Bangkok i några dagar, men där imellan var vi till River Kwai, så bilderna är inte i sin riktiga ”tidsordning”. Men en kväll var vi alla och äta till Hard Rock cafén där! Fan vad kul det var haha! Efter att alla ätit, så blev jag och Linnea kvar där och lyssnade på live bandet, som uppträdde så bra och med fantastiska sånger, haha!

linneahardrock lampor foodsingerDet här är ungefär det ända bilderna från Hard Rock, som jag tagit med kameran, eftersom både jag och Linnea gav våra kameror till pappa som tog dem till hotellet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s